Jurjen Brouwer

Online casino’s worden steeds belangrijker in Nederland. Sinds de vrijgave van de gokmarkt doen meer en meer bedrijven een aanvraag om in ons land een online casino op te mogen zetten. Dit is wat ons betreft goed nieuws, want met elk nieuw casino krijgen wij weer toegang tot nieuwe spannende spellen, de leukste slots en de modernste speelervaring.

Om spelers te helpen de beste digitale speelhallen te vinden, heeft casinosites een ruim aanbod aan Online Casino Reviews. Zo weet je altijd of een casino waar jij wilt spelen aan jouw voorwaarden voldoet en vindt je gemakkelijk en snel het beste online casino in Nederland!

Online casino vergelijken – Onze casino recensies & ervaringen

FiltersClose Filters

Ontvang een welkomstbonus van €250

05/05/23

Ontvang een welkomstbonus van €250

  • Ontvang tot € 250 Bonusgeld
  • Snel Groeiend Spelaanbod
  • Hoge Welkomstbonus
  • Groot aanbod in Evolution live casino
10
5 Stars
NO CODE REQUIRED
Claim Bonus
Learn More
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Ontvang een welkomstbonus van €100 en ontvang tot 50 gratis spins.

05/05/23

Ontvang een welkomstbonus van €100 en ontvang tot 50 gratis spins.

  • Groot live casino
  • Poker, Bingo, Sport
  • Hoge Betrouwbaarheid
9.7
5 Stars
NO CODE REQUIRED
Claim Bonus
Learn More
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Ontvang Een Welkomstbonus Van €10,- Gratis Startgeld & 50% Bonus Tot €100.-

15/08/23

Ontvang Een Welkomstbonus Van €10,- Gratis Startgeld & 50% Bonus Tot €100.-

  • Leuke selectie eigen spellen
  • Overzichtelijke indeling
  • Veel verschillende bonussen
9.9
5 Stars
NO CODE REQUIRED
Claim Bonus
Learn More
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Ontvang een welkomstbonus van €250

05/05/23

Ontvang een welkomstbonus van €250

  • Ontvang tot € 250 Bonusgeld
  • Prima spelaanbod
  • Nederlandstalige dealers in live casino
9.8
5 Stars
NO CODE REQUIRED
Claim Bonus
Learn More
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Ontvang 125 Free Spins Voor Sweet Bonanza Als Welkomstaanbieding

15/08/23

Ontvang 125 Free Spins Voor Sweet Bonanza Als Welkomstaanbieding

  • Ruim wedaanbod
  • Goed bonus aanbod
  • Hoge odds
9.5
4.5 Stars
NO CODE REQUIRED
Claim Bonus
Learn More
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Ontvang een welkomstbonus van €100 en ontvang tot 50 gratis spins.

05/05/23

Ontvang een welkomstbonus van €100 en ontvang tot 50 gratis spins.

  • Welkomstbonus van € 100 + 50 Free Spins
  • Storten met iDeal
  • Bonus rondspeelvoorwaarde slechts 1x
8.0
4 Stars
NO CODE REQUIRED
Claim Bonus
Learn More
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Ontvang een welkomstbonus van €5 en ontvang tot 180 gratis spins.

05/05/23

Ontvang een welkomstbonus van €5 en ontvang tot 180 gratis spins.

  • Jarenlange ervaring
  • 100% legaal
  • Storten met iDeal
7.7
3.5 Stars
NO CODE REQUIRED
Claim Bonus
Learn More
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Ontvang een welkomstbonus van €100 en ontvang tot 90 gratis spins.

05/05/23

Ontvang een welkomstbonus van €100 en ontvang tot 90 gratis spins.

  • Ontvang tot € 100 Bonusgeld
  • Snel met uitbetalen
  • Sportweddenschappen
7.1
3.5 Stars
NO CODE REQUIRED
Claim Bonus
Learn More
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Ontvang een welkomstbonus van €100 en ontvang tot 100 gratis spins.

05/05/23

Ontvang een welkomstbonus van €100 en ontvang tot 100 gratis spins.

  • Ontvang tot € 100 Bonusgeld
  • Storten met iDeal
  • Nederlandse klantenservice
  • Evolution Gaming live casino
6.8
3.5 Stars
NO CODE REQUIRED
Claim Bonus
Learn More
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Ontvang een welkomstbonus van €40 en ontvang tot 200 gratis spins.

05/05/23

Ontvang een welkomstbonus van €40 en ontvang tot 200 gratis spins.

  • Tot 40 Euro en 200 gratis spins
  • Zeer betrouwbaar
  • Gevestigde Naam
6.6
3.5 Stars
NO CODE REQUIRED
Claim Bonus
Learn More
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Kansino Biedt Geen Welkomstbonus

15/08/23

Kansino Biedt Geen Welkomstbonus

  • Nederlands Casino
  • Bekend van TV
  • Mooie mobiele site
6.5
3 Stars
NO CODE REQUIRED
Claim Bonus
Learn More
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
05/05/23
  • Online casino en wedden op sport
  • Veel verschillende tafelspellen
  • Nederlandstalige website en klantenservice
6
3 Stars
NO CODE REQUIRED
Claim Bonus
Learn More
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
05/05/23
  • Heeft een vergunning van de MGA
  • Reeds ervaring met online casino
  • Ruim 30 speelzalen in Nederland
4
2 Stars
NO CODE REQUIRED
Claim Bonus
Learn More
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Ontvang een welkomstbonus van €600

05/05/23

Ontvang een welkomstbonus van €600

  • Een account voor casino en poker
  • Veel verschillende betalingsmogelijken
  • Ruim aantal bonussen en promoties
8
4 Stars
NO CODE REQUIRED
Claim Bonus
Learn More
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Ontvang een welkomstbonus van €50

05/05/23

Ontvang een welkomstbonus van €50

  • Bingo Specialist
  • Zeer ervaren
  • Bingo Roulette
8
4 Stars
NO CODE REQUIRED
Claim Bonus
Learn More
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Zijn alle casino’s betrouwbaar?

Zeker niet alle casino’s die je online tegenkomt zijn even betrouwbaar. Sommige casino’s zijn regelrechte scams, terwijl anderen niet altijd doen wat ze beloven. Wanneer een online casino een vergunning heeft van de Nederlandse kansspelautoriteit (KSA) weet je dat je op deze website veilig en vertrouwd online kunt spelen. Dit is eenvoudig te checken via de tool ‘veilig online gokken‘.

Wanneer voegen we nieuwe casino reviews toe?

Uiteraard proberen we op CasinoSite een zo compleet mogelijk overzicht te geven van de casino’s die in Nederland (met licentie) actief zijn. Nieuwe aanbieders worden door ons uitvoerig getest voordat we een review plaatsen. Voor een overzicht van de nieuwste casino’s in ons land, kun je onze pagina ‘nieuwe online casino‘ bezoeken.  Hier vind je tevens meer informatie over de nieuwste online speelmogelijkheden.

Hoewel wij proberen bovenop het laatste nieuws te zitten, kan het zijn dat we een casino nog niet behandeld hebben op onze website. Neem in dat geval gerust contact met ons op, zodat we een zo compleet mogelijk aanbod aan online casino reviews kunnen blijven geven.

Casino review criteria – zo beoordelen wij de casino’s

In onze zoektocht naar de beste online casino’s nemen wij in onze casino reviews altijd een aantal belangrijke criteria mee. Welke dat zijn, lees je in het onderstaande overzicht.

[fx_feature_grid] [fx_feature_item title=”Betrouwbaarheid”]

Uiteraard wil je dat een online casino betrouwbaar is: de spellen die het casino jou aanbiedt, moeten eerlijk gespeeld kunnen worden, en wanneer je winst maakt moet dat netjes uitbetaald worden. Bovendien wil je een casino dat op een veilige manier met jouw data omgaat. Mede daarom checken wij altijd de digitale veiligheid voor onze online casino reviews.

[/fx_feature_item] [fx_feature_item title=”Spelaanbod”]

Een goede casinosite kent een ruim spelaanbod, met veel verschillende opties en mogelijkheden. Wij kijken uiteraard naar het totaal aantal spellen, maar ook naar de diversiteit van de spellen: wanneer een casino 10.000 slots heeft, maar verder niets, ben je er waarschijnlijk snel klaar mee. In sommige gevallen heeft een online casino ook een eigen bookmaker, wat spelen alleen maar spannender maakt.

[/fx_feature_item] [fx_feature_item title=”Storten en uitbetalen”]

Storten en uitbetalen hoeft geen ingewikkeld proces te zijn, alhoewel sommige casino’s dat er wel van willen maken. Wij kijken bij onze online casino reviews altijd naar de verschillende betaalmogelijkheden, en de tijd die het kost voordat je betaling omgezet is in casino krediet. Ook een casino met snelle uitbetaling is een vereiste voor een goede review: als jij een mooie winst hebt geboekt, dan wil je daar niet te lang op wachten.

[/fx_feature_item] [fx_feature_item title=”Casino bonussen”]

Online casino’s proberen nieuwe spelers aan te trekken met fraaie bonussen, en vaste spelers te behouden met speciale beloningen. Bij CasinoSite zijn we gek op kleine voordelen, en mede daarom checken we ook altijd de verschillende bonussen die casino’s aanbieden wanneer wij een review schrijven.

[/fx_feature_item] [/fx_feature_item] [fx_feature_item title=”Klantenservice”]

Uiteraard kan het weleens zijn dat je een vraag of een klacht over een casino hebt. In dat geval is het fijn dat iemand van het casino jou te woord kan staan. Wij checken de klantenservice van elk casino, van openingstijden (het liefst 24/7 uiteraard) tot de talen waarin de service beschikbaar is.

[/fx_feature_item] [/fx_feature_item] [fx_feature_item title=”Verantwoord gokken”]

Het aanbieden van een online casino komt met een grote verantwoordelijkheid. Online spelen is leuk, maar een gokverslaving ligt in sommige gevallen op de loer. Online casino’s kunnen veel doen om mensen te helpen geen verslaving op te bouwen – en wij hechten eraan dat zij dit ook doen. Voor onze online casino reviews checken wij altijd wat bedrijven doen om verantwoordelijk gokken te promoten.

[/fx_feature_item][/fx_feature_grid]

Hier letten we ook op bij onze online casino recensies

Bij onze beoordelingen van online casino’s letten we op veel verschillende eigenschappen. Door niet alleen de technische onderdelen mee te nemen, maar ook de algehele look and feel te duiden proberen wij jou een zo compleet mogelijk overzicht te kunnen geven.

  • Mobiele website en apps – Online casino spellen worden al lang niet meer alleen op de computer of laptop gespeeld. De mobiele websites van casino’s worden steeds belangrijker, net als de eigen apps die veel casino’s tegenwoordig hebben. Hiermee kun je dus ook spelen terwijl je in de bus zit of op de trein staat te wachten. Het is wel zo fijn dat de app goed werkt: bij onze reviews houden wij hier uiteraard rekening mee.
  • Beschikbare betaalmethoden – Wanneer je van plan bent online te spelen voor geld, zul je eerst zelf een betaling moeten doen. Het is fijn wanneer meerdere betaalmethoden beschikbaar zijn. Casino’s waarbij je met iDEAL kunt betalen heeft voor veel Nederlanders de voorkeur, omdat dit systeem geen extra kosten met zich meebrengt en razendsnel werkt. Ook betalingen met een Mastercard of VISA hebben een pré.
  • Software providers – De spellen die Nederlandse online casino’s aanbieden, worden in veel gevallen niet door henzelf ontwikkeld. De meeste casino’s maken gebruik van meerdere software providers die het aanbod verzorgen. Dagelijks zijn deze providers bezig met het ontwikkelen van nieuwe spellen om deze aan casino’s aan te kunnen bieden. Uiteraard kijken wij goed van welke providers door een casino gebruik wordt gemaakt: gaat het casino voor kwaliteit of voor kwantiteit?
  • Design en techniek – Samen met de software providers die voor de games zorgen, is ook de algehele look and feel van een website belangrijk. Zo vinden wij het belangrijk dat een website goed ontworpen is. Sommige websites willen nog weleens onoverzichtelijk zijn of kennen (bijvoorbeeld) geen zoekfunctie. Ook kan het voorkomen dat een website technisch achterloopt, of zo zwaar is dat pagina’s traag geladen worden. Wij zoeken uiteraard naar modern vormgegeven online casino’s die technisch up-to-date zijn!
  • Casino recensies & ervaringen – Twee weten meer dan één, en daarom kijken we bij onze recensies ook graag naar wat onze collega’s over een bepaald online casino schrijven. Ook staan wij zelf open voor reacties op onze online casino reviews. Wij nodigen je als speler dan ook graag uit om via de website jouw ervaringen met een casino met ons te delen.

Wie schrijven de casino reviews?

CasinoSite is een samenwerking van meerdere experts op het gebied van online gokken, die in verschillende functies alles weten van casino's. Zo heeft bijvoorbeeld Jurjen Brouwer al meer dan tien jaar ervaring met het recenseren van online casino's. Ook Kees de Haan heeft een jarenlange ervaring wat betreft het recenseren van online casino's, en met name zijn kennis van de techniek achter de spellen is indrukwekkend.

Dankzij de samenwerking tussen gokliefhebbers, journalisten en mensen met ervaring als game developer hebben wij de perfecte combinatie in huis om jou te voorzien van goede, eerlijke en betrouwbare online casino reviews.

Wie meer wil weten over de manier hoe wij de beste goksites kiezen of meer te weten wil komen over ons team, kan altijd terecht op de pagina 'over ons'.

Conclusie - Casino reviews

Weet jij nog niet bij welk online casino je het best kan beginnen? Dan ben je bij CasinoSite op de juiste plek; je vindt hier reviews van alle casino's die in Nederland een licentie hebben en komt er zo achter welk casino de beste bonussen biedt, waar je het gemakkelijkst een account aanmaakt en wie de meeste spellen biedt.

Bekijk bovenaan deze pagina het menu om alle casino reviews te vinden en ga direct naar het casino waar jij interesse in hebt!

Veelgestelde vragen over onze online casino reviews

[Q0]Hoe vaak worden de casino reviews bijgewerkt?[/Q0][A0]De online casino reviews worden regelmatig bijgewerkt. Zo zorgen wij ervoor dat de informatie die wij geven altijd up-to-date is. Ook worden al onze reviews geregeld nagelopen om te verzekeren dat er geen fouten in staan.[/A0][Q1]Zijn de online casino reviews op CasinoSite.nl onafhankelijk?[/Q1][A1]CasinoSite.nl is niet gelieerd aan gokaanbieders. Al onze reviews worden door onszelf geproduceerd en gepubliceerd.[/A1][Q2]Waar vind ik online casino recensies en casino ervaringen van echte spelers?[/Q2][A2]Op CasinoSite.nl verschijnen casino ervaringen en recensies van echte spelers. Wie zijn ervaringen met een online casino wil delen, wordt van harte aangemoedigd zijn reacties onder onze artikelen achter te laten.[/A2]
Jurjen Brouwer

Jurjen is een fervent gokfanaat uit Nederland die mening online- en landbased casino bezocht heeft. De Crazy Time fan heeft al ruim 10 jaar ervaring op het gebied van online casino’s en sportsbetting. Als je hem niet tegenkomt in een Nederlands online casino, dan zit hij in een voetbalstadion of schrijft hij reviews over de beste casino spellen. “Eerst testen dan schrijven” is het motto van Jurjen die dus van zijn hobby zijn werk heef gemaakt. De vele jaren ervaring op het gebied van (online) casino’s komt terug in de artikelen van Jurjen. Hij houdt de Nederlandse gokmarkt nauwlettend in de gaten en voorziet je dan ook constant van het laatste goknieuws.