Skip Navigation
Speel Nu

Unibet Casino

4,3 rating based on 1 rating
Ontvang een welkomstbonus van €40 en ontvang tot 200 gratis spins.

Unibet Casino Review & Ervaringen

Na lang wachten is Unibet casino weer online in Nederland. Dat houdt in dat je eindelijk weer kunt gokken en wedden bij deze bekende goksite. Tussen 1 oktober 2021 en 4 juli 2022 was het namelijk niet mogelijk om bij Unibet Nederland te spelen. Daar is nu gelukkig verandering in gekomen. In deze Unibet casino review bespreken we wat je kunt verwachten op de vernieuwde website. Alles wat je wilt weten over het gokken bij Unibet lees je dan ook in deze uitgebreide review.

Unibet Casino
iDealJa
WelkomstbonusVerschillende bonussen tot € 40,00
LoyaliteitsprogrammaNee
Live CasinoJa
SportweddenschappenJa
PokerJa
Minimale Storting € 10
Maximale Storting € 100.000

Registreren voor Nederlandse spelers

Stap 1 in het registreren bij unibet

Stap 1:


Klik op de gele registreren knop die je op elke Unibet casino pagina tegenkomt. Hierdoor opent een pop-up scherm waarin je begint met het invullen van je geboortedatum. Als je ouder dan 24 jaar bent, krijg je drie welkomstbonussen aangeboden.

Je kunt kiezen tussen een casino bonus, sport bonus of live casino bonus. Klik daarna op “ Ik wil dit aanbod”

Stap 2 in het registreren bij unibet casino

Stap 2:

Nu dien je jouw identiteit te verifiëren. Dit kun je met iDin doen, maar je kunt ook je gegevens handmatig invullen. Kies je bank en klik verder. Na het inloggen op je bank is deze stap voltooid en je identiteit bevestigd bij Unibet.


Stap 3 in het registreren bij unibet casino

Stap 3:


Vul de ontbrekende gegevens in. Sommige gegevens worden niet altijd met iDin overgenomen. In deze stap vul je ook je e-mail adres, wachtwoord, telefoonnummer, BSN en geboorteplaats in. Deze dien je hierna te bevestigingen en in hetzelfde scherm geef je ook aan dat je akkoord gaat met de algemene- en bonusvoorwaarden.

Stap 4 in het registreren bij unibet casino

Stap 4:


Bevestig je e-mailadres of telefoonnummer. Je ontvangt een sms of email en kunt zo bevestigen. Daarna kun je jouw limieten instellen. Het enige wat nog ontbreekt is een kopie van je legitimatiebewijs. Deze kun je opladen door op de gele balk met “verificatie vereist” te klikken. Na het klikken op “aan de slag” kun je je legitimatiebewijs opladen. Controleer goed of deze goed zichtbaar en volledig in beeld is.

Stap 5:


Als je jouw identiteitsbewijs hebt verzonden hoef je alleen nog te storten. Deze eerste storting dient met iDeal te gebeuren. Hierna zijn andere stortingsmogelijkheden mogelijk maar bij het Unibet registreren ben je verplicht om met iDeal te storten. Het minimale stortingsbedrag is € 10,00.

Je storting wordt direct verwerkt en nu kun je ook gelijk beginnen met spelen.

Inloggen op Unibet Casino

Als je al een account hebt bij Unibet, dan kun je inloggen door op de groene inloggen knop te klikken. Let er wel op dat je met je oude Unibet account (van voor 1 oktober 2021) niet meer kunt inloggen.Zelfs als je dus vroeger hebt gespeeld bij Unibet Casino, zul je eerst een nieuw account moeten aanmaken. 

Het inlogscherm toont ook een link om je vergeten wachtwoord te resetten. Ook vind je hier een knop waarmee je alsnog een account kunt aanmaken als je dat nog niet had gedaan. Het inloggen zelf doe je met je e-mailadres en je gekozen wachtwoord, veel meer valt er over het inloggen op Unibet Casino niet te zeggen.

Unibet Casino Nederland

Lange tijd is Unibet Casino & Sport een van de meest populaire goksites van Nederland. Het bedrijf is ook groot in andere landen en sponsort bijvoorbeeld meerdere voetbalclubs en sportevenementen. In Nederland is het lange tijd beschikbaar terwijl online gokken op dat moment illegaal is. In 2019 kreeg het bedrijf zelfs een boete van € 470.000 voor het aanbieden van gokspellen in Nederland. Ondanks die boete bood Unibet haar gokspellen aan in Nederland tot 30 september 2021. Toen ging de website (tijdelijk) op zwart.

De Kindred Group, het moederbedrijf van Unibet voorkwam daarmee een langere uitsluiting. Hierdoor konden ze begin 2022 alsnog een vergunning aanvragen. Op 8 juni 2022 werd die vergunning afgegeven en nog geen maand later werd de Unibet Nederland website gelanceerd. Het vergunningsnummer bij de KSA van van Unibet is 1730/01.267.175. Unibet Casino heeft een vergunning om (live) online casino spellen aan te bieden, maar mag ook sportweddenschap organiseren, poker en bingo aanbieden

Unibet Casino iDeal

Bij Unibet iDeal gebruiken is een fluitje van een cent. Nu weet je ongetwijfeld al dat iDeal een gemakkelijke betaalmethode is. Toch is het storten bij een online casino met iDeal nog helemaal niet zo lang mogelijk. Zo kun je officieel pas vanaf 1 oktober 2021 legaal met iDeal bij een casino storten. Bij Unibet is het zelfs verplicht om de eerste keer iDeal te gebruiken, Bij het aanmaken van je Unibet account wordt je zo je bankrekening gecontroleerd. Als je bij Unibet iDeal wilt gebruiken, dien je rekening te houden met een minimum stortingsbedrag van € 10,00. 

Omdat transacties veilig en snel worden verwerkt is deze betalingsmethode de meest gebruikte oplossing voor veel Nederlanders. Daarnaast worden er ook geen transactiekosten aangerekend. Daarom dat het ook zo jammer is dat je niet met iDeal kunt uitbetalen. Dat zal dus op een andere manier moeten. Hoewel veel spelers anders wensen, is iDeal alleen een stortingsmethode en kun je er dus niet mee uitbetalen. Waar je altijd rekening mee moet houden is dat je geen zakelijke iDeal rekening kunt gebruiken en dat de bankrekening op je eigen naam staat. Stortingen van en/of rekeningen kunnen bijvoorbeeld geweigerd worden.

Alle Betaalmethodes

Behalve iDeal zijn er ook nog wat andere betaalmethoden. Zo kun je ook met betaalkaarten betalen en is zelfs Trustly mogelijk. Elk van de onderstaande betaalmethoden vindt direct plaats. Zo hoef je dus niet te wachten en kun je vrijwel gelijk beginnen met spelen.

Unibet Casino
Betaalmethode Max Storting Transactie kosten
iDeal€100.000Gratis
maestro€100.000Gratis
Mastercard€100.000Gratis
Trustly€100.000Gratis
Visa€100.000Gratis

Uitbetalen bij Unibet Casino

Storten is belangrijk, maar uitbetalen is minstens net zo belangrijk. Bij het registreren bevestig je jouw bankrekeningnummer. Deze wordt direct na je eerste storting gecontroleerd en is daarna klaar om op te laten uitbetalen. Dat is dan ook gelijk de enige uitbetalingsmogelijkheid die je bij Unibet Casino hebt. Het gehele proces duurt maximaal zo’n 24 uur en er worden geen kosten in rekening gebracht. Hier zie je overigens dezelfde limieten. Dat betekent dat je al vanaf € 10,00 kunt uitbetalen met een maximum van € 100.000.

Spelaanbod

Je doet deze goksite eigenlijk te kort door het een online casino te noemen. Je kunt er namelijk veel verschillende spellen spelen. Als één van de weinige goksites Nederland wordt er ook bingo en poker aangeboden. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor andere spellen zoals:

Slots

Met bijna duizend verschillende slots bij Unibet ben je wel even zoet. Wat gelijk opvalt is dat er een grote variatie is in het aanbod. Je ziet bekende klassiekers zoals Nudge Runner en Joker 4 Wild worden afgewisseld met moderne slots vol met technische hoogstandjes. Er zijn ook een hoop jackpots slots. Alle verschillende spellen zijn handig verdeeld in verschillende categorieën. Unibet heeft ook flink wat exclusieve slots. Daar zitten een aantal klassieke slots tussen zoals Runner Runner en Dutch Flip, maar ook Simply Wild en het eigen Jungle Mega Moolah.

Alle grote bekende spellen zijn hier aanwezig en ook vind je een ruim aanbod met 98 jackpot slots. Het slot aanbod is dus enorm. Hieronder tonen we een paar geweldige slots die je bij Unibet kunt vinden.

Tafelspellen

Na een gigantisch slotaanbod hopen we natuurlijk dat ook de tafelspellen net zo groots zijn aangepakt. Daarbij maken we wel een onderscheid tussen live casino en “niet-live” tafelspellen. De live casino games bespreken we later dus hier kijken we alleen naar de ouderwetse tafelspellen. In het casino menu klik je op tafelspellen om het scherm met 16 spellen te openen. Dat is op zich geen slecht aanbod, maar is toch wel wat minder dan we verwacht hadden. Ook zitten hier redelijk wat live titels tussen en dus houd je zo’n acht verschillende spellen over. Dat is wat aan de lage kant, maar tegenwoordig wordt er toch al veel meer live gespeeld. Desondanks pakken we er vier leuke spellen voor je uit.

Er zitten dus een aantal live spellen tussen de Unibet tafelspellen en het aanbod is niet zo heel groot. Toch geven de paar spellen die overblijven voldoende plezier om je even bezig te houden.

Live Casino

Na het klikken op de knop Live Casino in het algemene menu kom je uit op de live casino pagina van Unibet. Daar vind je allerlei verschillende live spellen. Hier vind je niet alleen spellen van Evolution, maar worden ook mooie titels van Pragmatic Play aangeboden. In totaal kom je ruim 200 verschillende live spellen tegen. Daarbij zitten ook aardig wat spellen die exclusief zijn en je dus alleen bij Unibet kunt spelen. Je vindt er zo’n 15 gameshows zoals Crazy Time, Dream Catcher en Gonzo’s Treasure Hunt Live. het Blackjack gedeelte telt meer dan 150 spellen en zelfs Baccarat heeft zo’n 40 diverse titels. Een enorm aanbod in het live casino, met alle spellen duidelijk weggestopt in handige categorieën. De vier meest populaire spellen bij het Unibet Live Casino vind je hieronder.

Sportsbook

Unibet is behalve een online casino ook een grote naam in de sportwereld. Het van oorsprong Zweedse bedrijf sponsort een hoop voetbalclubs zoals Ajax en is dan ook een bekende online bookmaker Nederland. Dat was ook al het geval voordat het bedrijf een vergunning kreeg van de KSA. Nu kun je dus legaal wedden op sport bij Unibet. Ook is het mogelijk om live weddenschappen te plaatsen en kun je dagelijks tienduizenden weddenschappen vinden. Dat gaat van wedden op voetbal, tennis en Formule 1 naar snooker en badminton. Het sportsbook biedt dus een mooie mix van grote sporten met niche disciplines en mag daarnaast ook paardenrennen en live streams aanbieden.

Software Providers bij Unibet Casino 

Met alleen al 950 slots heb je echt wel meer dan een paar software providers nodig. Ook omdat er poker, bingo en sportsbetting wordt aangeboden, zijn er gewoon een hoop verschillende software providers nodig. Daarnaast is er dan ook nog het live casino waar je spellen van Evolution en Pragmatic Play vindt. Unibet is een van de bekendste online casino’s en het bedrijf werkt dan ook samen met alle grote software providers. Er is duidelijk gekozen voor kwaliteit waarbij je in het casino zelfs op software provider kunt selecteren. Er zijn zestig software aanbieders te vinden waar er ook een aantal verrassende namen tussen zitten. We noemen er een paar.

Gratis spelen bij Unibet Casino

Niets is fijner dan eerst even een spel proberen voordat je daadwerkelijk geld inzet. Zo weet je hoe een spel werkt en ontdek je dus alle regels en uitbetalingen. Daarbij is het ook gewoon fijn om gratis te spelen aangezien je geen financieel risico loopt en zo dus uren achter elkaar spelen. Daarom is het ook zo fijn dat gratis spelen bij Unibet Casino mogelijk is. Zodra je een spel selecteert, komt er in veel gevallen een “probeer nu” knop te staan. Dit is overigens niet bij alle spellen het geval. Bij het sportsbook en live casino kun je sowieso niet gratis spelen bij Unibet. Wel is het zo dat je ingelogd moet zijn om gratis te kunnen spelen. 

Unibet Casino Welkomstbonus

Er zijn verschillende bonussen bij Unibet Casino. Zo is er bijvoorbeeld een aparte Unibet Casino welkomstbonus voor het live casino en weer een andere bonus voor het sportsbook. Bij het registreren krijg je de verschillende bonussen te zien en is het aan jou om te kiezen welke bonus je activeert. Je kunt er (vanzelfsprekend) één kiezen. Belangrijk om te onthouden dat alleen spelers van 24 jaar en ouder bonussen mogen ontvangen. We zullen de Unibet Casino welkomstbonus bespreken, dat is een bonus die bestaat uit 200 free spins op vier verschillende slots.

Minimale storting Unibet Casino Welkomstbonus

Na het storten van minimaal € 25,00 krijg je de 200 gratis spins. Je kunt bij Unibet al € 10 storten, maar dat is dus niet genoeg om de welkomstbonus te activeren. Je krijgt overigens niet meer gratis spins als je meer geld speelt. 

Rondspeelvoorwaarde Unibet Casino Welkomstbonus

Goed nieuws! Alle winsten die je uit de free spins behaalt, zijn cash. Dat betekent dat er geen rondspeelvoorwaarde aan de free spins zijn verbonden. Wat je wint mag je dus houden. De eerste 50 gratis spins krijg je direct na het storten van € 25,00 en vervolgens worden er op dag twee, drie en vier achtereenvolgens vijftig free spins op andere slots toegevoegd. De bonus is beschikbaar voor een maand.

Andere Unibet Casino Bonussen en Promoties

Gelijk vanaf de start komt Unibet al met veel verschillende bonussen en promoties. In het sportsbook vind je veel verschillende promo’s bij grote sportevenementen.Het casino biedt dan weer een hoop drops & wins promoties. Ook zijn er een aantal jackpots die elke dag vallen. Verder kijken naar bingo zien we daar lucky spins toernooien. Poker heeft veel verschillende bonussen en promoties. Zo kun je pakketten voor Europese pokertoernooien winnen en zijn er speciale poker welkomst missies waar je mooie prijzen kunt winnen. Verder zijn er regelmatig gratis spins te verdienen bij het maken van een storting en worden er een hoop free bets aangeboden in het sportsbook. Een hoop verschillende bonussen dus bij Unibet.

Unibet Casino mobiele ervaring

Er zijn twee verschillende apps bij Unibet. Er is namelijk een sport app en een app voor het mobiele casino. De beide apps kun je heel eenvoudig in de Apple App store vinden door op Unibet te zoeken. Als je echter een Android toestel gebruikt, vind je de app niet in de Google Play Store. Hiervoor dien je op je mobiele telefoon te gaan naar www.unibet.nl/apps/casino en daar kun je vervolgens de APK downloaden en de app installeren. Er is ook een mobiele website die het goed doet. Sterker nog, eigenlijk heb je geen app nodig om mobiel te gokken bij Unibet Casino. De mobiele site werkt namelijk prima, is supersnel en je vindt er exact hetzelfde wed aanbod. Aan jou de keuze dus, download je de app of speel je in je mobiele browser. Unibet is een van de weinige goksites Nederland die je de keuze geeft.

Kansspelautoriteit Unibet Casino

Toen de eerste casino’s op 1 oktober 2021 online gingen en de boetes werden verhoogd, was dat het teken voor Unibet om tijdelijk in Nederland op zwart te gaan. Nadat er in 2019 bijna een half miljoen euro betaald moest worden en Unibet daarna nog doorging met het aanbieden van online kansspelen, kreeg het te maken met een afkoelingsperiode. Unibet mocht dus niet online gaan in de eerste periode, maar kreeg op 8 juni alsnog haar vergunning. De aanvraag van eerder dat jaar was goedgekeurd en dat houdt in dat Unibet aan de kansspelen op afstand regels voldoet. Zo is er veel aandacht om verslaving te voorkomen en handelt Unibet Casino Nederland dus volgens de wetgeving.

Unibet Casino Klantenservice

Neem contact op met de helpdesk vanUnibet Casino
Icoon voor chat

Contact Via Chat

Contact Via Chat

24/7 NL live chat

Icoon voor email

Contact Via Email

Contact Via Email

[email protected]

Icoon voor phone

Contact Via Telefoon

Contact Via Telefoon

+318000229854

Icoon voor whatsapp

Contact Via Whatsapp

Contact Via Whatsapp

Niet Beschikbaar

Bij Unibet kun je op meerdere manieren contact opnemen met de klantenservice. De verschillende opties zie je hierboven. Wat belangrijk is om te vermelden is dat je 24/7 bij de Unibet Casino klantenservice terecht kunt. In het bovenste menu vind je een hulpknop die je naar het helpcentrum brengt. Dat is een klein scherm waar je de live chat kunt starten en ook de meest gestelde vragen vindt. Een handige functie is ook het zoekscherm waarin je op onderwerp kunt zoeken als je je vraag niet terug kunt vinden. De helpdesk is, net zoals de site volledig in het Nederlands.

Voor- en nadelen Unibet Casino

Duim Omhoog Afbeelding

Voordelen

  • Gigantisch spelaanbod
  • 24/7 klantenservice
  • Hoge limieten
  • Meerdere stortingsmogelijkheden
Duim Omlaag Afbeelding

Nadelen

  • Geen mobiele app
  • Voor poker aparte software nodig

Eindoordeel over Unibet Casino

Conclusie

Unibet is weer terug in Nederland en daar zijn veel spelers maar wat blij mee! Buiten het feit dat je bij Unibet altijd kon rekenen op een gigantisch spelaanbod en goede odds bij het wedden op sport, waren ook de klantenservice en bonussen prima voor elkaar. Dat is ook het geval nu Unibet een vergunning van de KSA heeft, het geval. Je kunt wedden op sport en ruim duizend casino spellen spelen. Daarnaast wordt ook poker en bingo aangeboden en kom je hier een enorm live casino tegen.

Met een hoop jackpot slots, veel exclusieve spellen en een arsenaal aan bonussen maakt Unibet Nederland een geweldige indruk. Ook de mobiele ervaring is goed, alhoewel een app wel nog ontbreekt. Die mag wat ons betreft snel komen, want met zoveel spellen is een app altijd net even wat gemakkelijker. Verder is de website gemakkelijk te navigeren. Het gehele plaatje bij Unibet klopt gewoon. Mooie bonussen en een goede klantenservice maken de ervaring voor Nederlandse spelers gewoon top. Nu Unibet weer terug is wordt eigenlijk pas duidelijk hoe erg we dit casino gemist hebben.

Unibet Casino Specificaties
Software logo van gaming provider microgaming logo van gaming provider NETENT push-gaming-115x40 logo van gaming provider YGGDRASIL
Betaalmethodes
Apparaten Android Mobiel, Android Tablet, Computer Browser, iPad, iPhone
Klantenservice Chat, Email, Telefoon
Licenties KSA, Malta Gaming Authority, UK
Bonus tot en met :

€40

Welkomstbonus

Plus 200 gratis spins
Speel voor Echt Geld

Begin direct met spelen

 

Betrouwbaarheid

5,0 rating based on 1 rating

Bonussen

4,0 rating based on 1 rating

Spelselectie

4,0 rating based on 1 rating

Klantenservice

4,0 rating based on 1 rating

4.25

Gemiddelde Expert Rating

Wat vond u van Unibet Casino

Klik op jouw rating te geven
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Schrijf Uw Persoonlijke Casino Review

Registratie is niet verplicht. Uw emailadres wordt niet geplaatst